Fundatia Humanitas Pro Deo

Fundatia Humanitas Pro Deo

Este vacanță de vară pentru toți copiii ~ 2018

Status: Fundraising

Pe timpul verii Humanitas Pro Deo, filiala Reșița organizează activități de educație non-formală pentru copii ce provin din cele mai sărace cartiere ale orașului cuprinzând: animare prin  jocuri și activități educaționale, excursii, vizite la muzee, cinema, Grădina Zoologică.

[ Show more ]

4,212 RON

Sumă:

1

Galantomi:

11

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copii din familii nevoiașe, care locuiesc în cartierele sărace ale orașului Reșița, au foarte puține ocazii de a pleca din mediul în care locuiesc pentru a fi expuși și la alte experiențe, modele de trai și activități. Cei mai mulți dintre ei nu au fost călătorit niciodată în afara orașului iar mulți nu au părăsit nici măcar cartierul în care locuiesc.

Pe timpul verii Humanitas Pro Deo, filiala Reșița organizează activități de educație non-formală pentru copii ce provin din cele mai sărace cartiere ale orașului cuprinzând: animare prin  jocuri și activități educaționale, excursii, vizite la muzee, cinema, Grădina Zoologică. Pentru băieți susținem o formație de fotbal prin care îi încurajăm pe copii să facă sport, îi susținem să participe la campionate de fotbal județene, organizăm o tabără de vară. Toate acestea au scopul de a îi ajuta să iasă din mediul dificil în care locuiesc și a le oferi bucuria unei vacanțe.

Fondurile strânse pentru acest proiect vor fi folosite pentru a susține desfășurarea acestor activități:

- material didactic,
- costuri ale excursiilor,
- bilete de intrare la muzee/cinema/grădina zoologică,
- echipament pentru formația de fotbal,
- costuri pentru antrenor și transportul la campionate.